כלל בעלי העסקים של שוק מחנה יהודה סיפקו ביום שישי האחרון אוכל, סלטים, קינוחים, יינות וחלות, ל-80 מאורחי מלון רוקסון סי סנד בבת ים שנקלטו מהדרום ועוטף עזה לכבוד שבת.
זוהי יוזמה מבורכת של יו"ר ועד סוחרי שוק מחנה יהודה השפית טלי פרידמן אשר הציעה לספק מאכלים, כדי שיענו על הצורך הבסיסי של האנשים שפונו מביתם.
פרידמן קראה לזה מיזם "100 לב", על כך שרתמה אליו לא פחות ממאה עסקים מהשוק שיסייעו לתושבי הדרום ועוטף עזה במאכלים הטעימים שלהם.
היא פנתה ל-15 מהם, שפתחו את הלב ונתנו מכל הנשמה סלטים, ארוחות, מאפים, קינוחים, אוכל רחוב, יינות, חלות, פיצוחים, ממתקים ועוד, כמות שלפי ההערכות הספיקה לכ-250 איש, כאשר גם על השינוע היה אמון השוק.
"בשעה קשה זו, לפתוח את הלב והנשמה עבור האנשים היקרים האלו, זו חובה, הן עבורי והן עבור כלל בעלי העסקים משוק מחנה יהודה שנרתמו למיזם 100 לב" מצדיעה לכל אחד ואחת מהם. בהזדמנות זו, ברצוני לומר תודה לבעלי רשת מלונות רוקסון, ערן קויאטק, שעם הלב הגדול שלו קלט את תושבי הדרום והעוטף ויחד, בימים הקשים שכל עם ישראל חווה, זכינו לעשות משהו טוב", אמרה פרידמן.
העסקים שנרתמו לטובת ארוחת שבת במלון סי סנד:
חלאתי שסיפקו עשרות חלות עם שניצל, מעדני אורי ובניו שסיפקו סלטים, קוקי קרים שסיפקו מארזי עוגיות לכל אורחי המלון, מעדניית איבגי שסיפקה שלל חמוצים, המשמח שסיפק יינות לקידוש, פיצוחי מורנו שסיפקו מגוון רחב של פיצוחים, יהודית מאפיית בוטיק ללא גלוטן שסיפקה חלות ועוגות ללא גלוטן, מעדני צ'ונה שסיפקו מגוון סלטים ומאכלים, ראסל חנות שסיפקו פיצוחים ונשנושים רבים, מאפיית חבה שסיפקה עשרות חלות, ג'חנון בר שסיפקו עשרות ג'חנונים, מעדני צדקיהו שסיפקו תבשילים, סלטים ומטוגנים, חוכמת הבורקס שסיפקו בורקסים במגוון טעמים וממתקי דודו שסיפק המון ממתקים וחטיפים.
שנמשיך לשמוע על יוזמות ברוכות כאלה.